Camper APK, onderhoud & reparatie

Laat uw camper onderhouden door
Noordman Autoservice

Noordman Autoservice is een universeel en veelzijdig autobedrijf met een zeer moderne werkplaats, die uitgerust is met een speciale camperbrug.

De camperbrug heeft een maximum capaciteit van 5,5 ton tot campers van 8 meter lang. In onze garage kunnen wij grote campers onderhouden, repareren en voorzien van een APK.

U kunt uw camper tot 3500 kg ook bij ons APK laten keuren. Zo bieden wij u een geheel totaalpakket op het onderhoud van uw camper aan

Uw camper is bij Noordman in vertrouwde handen.

Eerlijke prijs

Bij alle onderhoudsbeurten en reparatie’s aan uw camper informeren wij u altijd vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt.

Verleng de levensduur

Het onderhoud aan uw camper en een goede afstelling van de motor zorgt voor een langere levensduur van uw motor en draagt bij aan het milieu. Wij onderhouden alle merken campers.

Maak een afspraak

Is uw auto toe een grote onderhoudsbeurt of gaat u op vakantie en wenst u uw auto volledig te laten controleren voor een veilige reis?

De Algemene periodieke keuring dient voor campers jaarlijks uitgevoerd te worden.

De APK keuring is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt er gekeken of uw camper aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de verlichting en werkt de stuurinrichting nog wel goed?

Waarom vindt de APK keuring plaats?
Een APK keuring voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die te onveilig zijn om nog aan het verkeer deel te nemen. Bovendien beschermen we op deze manier het milieu: campers die teveel schadelijke stoffen uitstoten, worden afgekeurd.

De kosten van een APK keuring bij Noordman Autoservice zijn voor :
Benzine : € 45,-    incl. BTW
Diesel    : € 72.60 incl. BTW

Prijs is inclusief viergasmeting, roetmeting, afmeldkosten en btw.

LET OP : de APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw camper de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u het hele jaar geen onderhoud hoeft te plegen.

Regelmatige controle en onderhoud van u auto blijft belangrijk.

Camper reparatie Aalsmeer

Wanneer uw camper gebreke vertoond of wanneer u een vermoeden heeft dat uw camper een reparatie nodig heeft, aarzel dan niet en kom langs bij Noordman Auto Service in Aalsmeer.

Wij beschikken over een extra grote brug waar wij uw camper op kunnen rijden en daardoor zichtbare- en onzichtbare gebreken onder uw camper kunnen beoordelen.

Wij werken aan alle type campers en alle merken. Al ruim 25 jaar zijn wij een vertrouwd adres voor de reparatie van campers.

Maak een afspraak

Heeft u een camper en bent u op zoek naar een garage die uw camper kan onderhouden, repareren of voorzien van een nieuwe APK. 

Breng een bezoek aan Noordman Auto Service in Aalsmeer. Voor alle type campers en merken gaan wij graag voor u aan de slag. 

Wij informeren u over de status van uw camper en laten u graag meekijken onder de extra grote brug die wij voor campers in onze garage hebben staan.

Voertuig onderzoek

Heeft u een storing melding? Wij beschikken over moderne diagnose apparatuur en kunnen alle type auto’s en merken uitlezen.

Campers & bedrijfswagens

Onze werkplaats is uitgerust met een extra grote brug, waardoor wij uw camper of bedrijfswagen kunnen repareren en voorzien van een nieuwe APK.

Occasions

Op zoek naar een andere auto of bedrijfswagen? Wij hebben een ruime voorraad occasions. Wilt u  buiten openingstijden langs te komen? Bel gerust.