Bij Noordman Autoservice

De diensten van Noordman Autoservice

Noordman Autoservice is uw garage in Aalsmeer voor APK, reparatie en onderhoud van alle type voertuigen en merken. Wij zijn servicegericht, beschikken over een moderne werkplaats met de modernste diagnose apparatuur. Ook grote voertuigen kunt u in onderhoud brengen op onze extra grote brug.

U kunt zowel als particulier als bedrijf bij ons terecht.

camper in garage

Campers

Onze werkplaats is uitgerust met een extra brede brug, met een hefvermogen t/m 5 ton. Voor het onderhouden van uw camper kunt u een afspraak maken. 

camper in garage

Bedrijfswagens

Heeft u een wagenpark en wenst u uw auto’s zakelijk te laten onderhouden of APK te laten keuren dan zijn wij u graag van dienst.

achterlicht nakijken

Personen auto’s

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud- en reparatie van alle merken auto’s. Ook voor elektrische en hybride voertuigen.

Noordman Autoservice – full service autobedrijf in Aalsmeer

wiel monteren

Grote/kleine beurt van uw auto

Een grote beurt is belangrijk om uit te voeren voor een langere levensduur van uw auto. Het advies is om uw auto voor een grote beurt om het jaar naar onze garage in Aalsmeer te brengen.

Door een groot onderhoud van uw auto om het jaar uit te voeren zorgt u voor een betere conditie en lagere onderhoudskosten.

Tijdens de grote beurt controleren wij de onderdelen. Wij maken altijd een proefrit om te testen of wij geen vreemde geluiden horen en/of er mankementen zijn.  Vloeistoffen zoals olie worden, ververst, waardoor u slijtage en schade aan de auto voorkomt.

Het repareren van schade, veroorzaakt door slecht of geen onderhoud is altijd duurder.

Zo ontvangt u een deskundig advies, wordt er gewerkt met betrouwbare materialen, goed opgeleide monteurs en kan er garantie worden afgegeven.

Bij Noordman Autoservice profiteert u ook nog eens van een gratis leenauto. Lees hieronder meer over de onderhoudsbeurt aan uw auto.

monteur

Kleine beurt auto

Een kleine onderhoudsbeurt laat u jaarlijks of na 15.000 kilometer uitvoeren. Heeft u een moderne auto, dan krijgt u doorgaans een melding op het dashboard wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Tijdens een kleine beurt wordt uw auto op de belangrijkste punten gecontroleerd. Standaard verversen wij de motorolie en vervangen het oliefilter. Vloeistoffen, accu, bandenspanning, werking airco systeem en storingen worden gecontroleerd aan de hand van modern uitleesapparatuur.

Na afloop van de kleine beurt ontvangt u inspectieformulier. Zo heeft u altijd en overal inzicht in de huidige technische staat van uw auto.

medewerker

APK met auto onderhoud

Wanneer u de APK van uw auto combineert met een onderhoudsbeurt, dan scheelt dat voor u tijd, aangezien uw auto dan toch al in de garage staat. Wij voeren altijd eerst de APK keuring uit, zodat wij een compleet beeld hebben van de status van uw voertuig.

Als tijdens de APK keuring blijkt dat er reparaties aan uw auto noodzakelijk zijn die níet bij de onderhoudsbeurt zijn inbegrepen, dan nemen wij contact met u op vóór wij deze reparaties uitvoeren.

U krijgt altijd een vooraf gespecificeerde prijsopgave. Na uw akkoord gaan wij aan de slag met de reparatie.

Voor grote voertuigen

Wij beschikken over een extra grote brug in onze garage.

Gediplomeerde en ervaren monteurs gegarandeerd

De APK (t.w.v. €45.00) is nu tijdelijk gratis in combinatie met een grote beurt.

medewerker last camper

Alle merken en voertuigen

medewerker en auto

Altijd een eerlijke prijs