wiel monteren

Bij Noordman Autoservice

Onderhoud- en reparatie personen auto’s

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud- en reparatie van alle merken auto’s. Ook voor elektrische en hybride voertuigen.

De onderhoudsbeurt van uw auto bestaat uit:

medewerker

Controle grote/kleine beurt

Tijdens de grote en kleine onderhoudsbeurt controleren wij uw auto op verschillende belangrijke onderdelen.

monteur

Diagnose

Wij beschikken over diagnose apparatuur om de computer van uw auto uit te lezen. Dit doen wij voor alle type moderne automerken met een computer.

bg olie vervangen

Maak een afspraak

Is uw auto toe een grote onderhoudsbeurt of gaat u op vakantie en wenst u uw auto volledig te laten controleren voor een veilige reis?

medewerker en auto

Controle grote/kleine beurt

Klein
Groot
monteur

Diagnose uitlezen auto

Noordman Auto Service heeft de modernste diagnose apparatuur voor alle merken auto’s.

Een storing in uw motor wordt doorgaans aangegeven in uw dashboard met een melding. In onze werkplaats kunnen wij uw auto uitlezen met moderne diagnose apparatuur voor alle merken.  Een storing is vaak snel opgespoord, waardoor wij u kunnen vertellen wat de oorzaak is van de storing.

Indien reparatie noodzakelijk is dan kunnen wij dit voor uw auto of bedrijfswagen uitvoeren. Ook campers zijn tegenwoordig uitgerust met een computer, waar u bij Noordman Auto Service de juiste apparatuur voor in huis hebben.

Heeft u een storing en wenst u uw voertuig uit te laten lezen? Kom dan bij ons langs of maak een afspraak.

medewerker

Maak een afspraak

Een beurt voor uw personen auto is van belang om uw auto zo veilig mogelijk op de weg te laten rijden. U wilt immers niet langs de snelweg of tijdens een vakantie met de auto, met motorproblemen langs de weg stil te komen staan.

Het is uiteraard niet verplicht om uw auto elke twee jaar naar de garage te brengen voor een onderhoudsbeurt, maar we adviseren dit wel om te doen. Zo worden er eventuele defecten op tijd opgemerkt en schade die voortvloeien uit het defect voorkomen, waardoor u veilig de weg op kan.

Bij Noordman Auto Service is de koffie altijd vers en staat voor u klaar.

Wij zien u graag in onze garage in Aalsmeer.

Voertuig onderzoek

Heeft u een storing melding? Wij beschikken over moderne diagnose apparatuur en kunnen alle type auto’s en merken uitlezen.

bg olie vervangen

Campers en bedrijfswagens

Onze werkplaats is uitgerust met een extra grote brug, waardoor wij uw camper of bedrijfswagen kunnen repareren en voorzien van een nieuwe APK.

monteurs en bestelbus

Occasions

Op zoek naar een andere auto of bedrijfswagen? Wij hebben een ruime voorraad occasions. Wilt u  buiten openingstijden langs te komen? Bel gerust.

parkeerplaats met bestelbussen